kõik kategooriad

firma uudised

Avaleht> Uudised ja ajaveeb > firma uudised

2023. aasta Spark Fabrica suurimad sündmused (01)

Aeg: 2023-11-28 Tabamused: 69

Aeg lendab ja 2023 on kohe-kohe möödas. Nende päevade iga hetke üle vaadates näeme, kuidas iga kogemus meie tulevikku kujundab.

See aasta on olnud kasvu ja edenemise aasta ning meie mõju FX-i etapis kasvab jätkuvalt.

Meie fookus on jätkuvalt tippkvaliteediga lavatehnika ja kvaliteetse teeninduse pakkumine nii kodu- kui ka välisklientidele. Oleme edukalt sooritanud ühe imelise lavashow teise järel.

Järgmisena esitan SädekangasParimad hetked lavashowlt kahes osas.

1) Esimene XiangGani kunstilise ilutulestiku kutsevõistlus

Avatseremoonia algas sellega, et Spark Fabrica esitas lava keskosas vapustava õõtsuva ilutule. See süttis koheselt valgussammaste rea, millele järgnes ilutulestik, mis paiskus igast suunast, luues taevasse hõbedased valgussambad. See hingemattev visuaalne pidu tähistas ilutulestikuvõistluse algust.

Ilutulestiku ilu on unustamatu oma ainulaadse vormi ja suhtelise sõltumatusega nii visuaalses kui ka kuulmis väljenduses, muutes selle nauditavaks igas vanuses. Lavastuse kõigutamatut staatust saab hinnata nii ajas kui ruumis. Lava eriefektide ilu, eriti leegid, suurendab esituse üldist mõju. Muutused muusika rütmis loovad publikule pingelise ja põneva sensoorse elamuse.

defineerimata

2) Hebei Shijiazhuangi elektrifestival

Otsesinemine elektrilise heliga

Zhengding, kuulus iidne linn, on alati meelitanud lugematuid turiste oma tugevat kultuurilist atmosfääri kogema. Electro Festival on uus kogemus, mis ühendab suurepäraselt iidsed ja kaasaegsed elemendid. Elektromuusika ja ilutulestiku kombinatsioon on hämmastav.

See esitusvorm reguleerib leekide joa, kõrgust ja ajastust, et need sobiksid elektrobändi rütmi ja heliga, luues väga loomingulise ja kunstilise visuaalse kuva. Elektroakustiline lavailutulestik on ainulaadne ja unustamatu, kusjuures kaks elementi täiendavad teineteist suurepäraselt.

defineerimata

3) Taevateater – riiklik ilutulestik

Taevast valgustab sädelev ilutulestik, samal ajal kui maapind on täidetud Ironcraft Flowersi show traditsioonilise maitsega. Etenduses on ühendatud traditsiooniline Hiina kultuur kaasaegse teaduse ja tehnoloogiaga, etenduses on leeklilled ning segu virtuaalsetest ja reaalsetest teatriefektidest. See toob esile riikliku ilutulestikukonverentsi ainulaadse võlu ja selle sügava kultuurilise tähenduse. Avaldus võimaldab publikul täielikult kunstisse sukelduda, kogeda selle lõpmatut võlu ja lahkuda unustamatu järelmaitsega.

defineerimata

4) 2. Changsha turismiarengu konverents

Luule ja piltide jõgi, linn täis ilutulestikku

Liuyangi linnas toimus 2. Changsha turismiarenduse konverents ja ilutulestiku kultuurigala avatseremoonia. Üritusel esitleti kaasahaaravat multimeedia ilutulestiku poeetilist teatrit nimega "Küsinaid miile veeteed Xiangjiangi jõeni", mis ühendas suurepäraselt kaks maailmatasemel IP-d: Liuyangi jõgi ja Liuyangi ilutulestik. Samal ajal hõlmab see rahvuslikke suundumusi, nagu elektrimuusika, rahvarõivaste jalutuskäike, tehisintellekti ja muid kaasaegseid elemente. Multimeedia ilutulestik on täiustatud eriefektidega, nagu sädemed, leegid ja elektrooniline külm ilutulestik, lisades stseenile veel ühe värvi.

See suurejooneline ilutulestik võimaldab publikul kogeda imelist stseeni "luule ja maalide jõest, mis on täis ilutulestikku", värskendades Changsha linna kultuuriturismi visiitkaardi pilti. Üritus tutvustas Changshat kui tuntud kultuuri- ja turismisihtkohta, tõstes esile linna eripärase kultuurilise võlu.

defineerimata



Kuumad kategooriad