kõik kategooriad

firma uudised

Avaleht> Uudised ja ajaveeb > firma uudised

2023. aasta Spark Fabrica suurimad sündmused (02)

Aeg: 2024-01-15 Tabamused: 40

05 21. aastapäeva ilutulestik

Kasutades meediumina "mittemateriaalset kultuuri", võis publik ületada aja ja ruumi piiri ning siseneda "Teekonna läände" maagilistesse ja ettearvamatutesse stseene, nagu "Kuuvalguse aardelaekas" ja "Virsikuõie aed". jne. Üritus demonstreeris mittemateriaalse kultuuri ainulaadset võlu ja tõlgendas kolme maailma suurejoonelisust (budistlik terminoloogia) ja Jianghu sügavaid tundeid. Sellel iidse ja kaasaegse reisimise peol segunesid reaalsus ja väljamõeldis üksteisega, pakkudes kõigile visuaalset ja emotsionaalset topeltnaudingut.

06 15. Hiina (Liuyang) rahvusvaheline ilutulestiku kultuurifestival

1

Hunani provintsis Liuyangis toimus 15. Hiina (Liuyang) rahvusvaheline ilutulestiku kultuurifestival. Festivali peasündmusena on etenduse staar ilutulestik. Lavastajarühma sõnul põhineb kogu etendus "ilutulestiku ja valguse" põhiliinil ning jaguneb kolmeks peatükiks: "Li taevast", "Mu süda on tulnud", "Aida tulevik". Paljud staarid ja lauljad, sealhulgas Sun Nan, Sa Dingding, Brigitte, Cheng Rang, reisisid koos publikuga läbi aja ja ruumi, et kogeda ilutulestiku planeedi ilu ja romantikat.

07 Xiaoyangi fännifestival ja grupitähtede kontsert

2

Hefei olümpiaspordikeskuses avati suurejooneliselt Zenxuani fännifestival ja rühmatähe kontsert. See üritus kutsub koos osalema palju staare, fänne ja meediat, koosseis on tugev, stseeni atmosfäär soe. Publiku rõõmuhõiske saatel lahvatas soe ilutulestik muusika rütmis, dünaamilised leegid, šokeeriv stseen hämmastas kogu publikut. Kontserti täiendasid väljamõeldud leegid Sädekangas, mis tegi kogu ürituse kindlasti põnevamaks. Spark Fabrica on alati järginud uuenduslikku kontseptsiooni "kultuur + turism + tehnoloogia", ühendades traditsioonilise kultuuri kaasaegse tehnoloogiaga. Integreerides stseeni eriefekte, toob see turistidele kaasahaarava kogemuse ja muudab kultuuriturismi projekti atraktiivsemaks. Nende jõupingutustega on ainulaadne ja võluv kultuuriturismi IP tekkinud ja muutunud turul säravaks kohaks. Tulevikus kasutame jätkuvalt oma silmapaistvat loovust ja teostust, et anda kultuuriturismi arengusse elujõudu ja hoogu juurde.

08 Suur ilutulestik

3

Ilutulestik on visuaalne pidusöök, seda esitatakse inimeste ees vapustavalt ilusas poosis.

Shenyang Shiyani ilutulestikulinn (hiina keeles kõlab ka nagu luule ja kunst), nagu taevast tähtede kitkumine, ilutulestik hajus, peegeldades taevast, peegeldades rahvahulga südameid. Kurdistavas ilutulestikupuhangus on kaunis pilt nagu öise taeva marli, mis kõigub inimeste meeltes. See pole mitte ainult visuaalne pidu, vaid ka vaimne ristimine. Sellel ilusal ööl unustavad inimesed igapäevaelu mured ja joobuvad sellest kaunist ilutulestikust. Kuigi ilutulestik lõppes, kajavad kaunid pildid ikka veel inimeste mõtetes ja jäävad unustamatuks mälestuseks.

Kuumad kategooriad